Изпращане по Еконт
обади се по SKYPE

Качествени спирачни дискове за всички марки автомобили

Спирачни дискове Textar, ATE, TRW, Zimmermann, Delphi, Ferodo, Brembo, LPR

Спирачните дискове се износват около три пъти по-рядко от спирачните накладки. Дисковете се различават по вид и цена -- вентилирани, дупчени, с прорези или керамични. Степента на износване зависи от стила на шофиране, както и качеството на спирачните накладки. Чрез закупуването на висок клас продукти, удължавате живота и на двата компонента от спирачната система. При смяна на спирачните дискове, сменяйте и накладките. Не използвайте стари накладки с нови спирачни дискове.
Много важно условие за безпроблемна смяна на нови спирачни дискове е тяхното почистване, обезмасляване и най-вече измерване на страничното биене с индикаторен часовник. Неспазването на последното условие е първата причина за изкривяването на спирачни дискове, особено на тези с голям диаметър.

Спирачни дискове TEXTARСпирачни дискове ATEСпирачни дискове TRW Спирачни дискове FERODOСпирачни дискове BremboСпирачни дискове DelphiСпирачни дискове ABE Спирачни дискове JapanpartsСпирачни дискове KashiyamaСпирачни дискове LPRСпирачни дискове MintexСпирачни дискове Remsa